Z aprilom nov način vstopanja v Športni park Rudar

Vse uporabnike Športnega parka Rudar obveščamo, da pripravljamo nov sistem vstopanja v ŠP Rudar za rekreativno uporabo z namenom, da bo uporaba parka dostopna vsem, vendar ob upoštevanju pravil uporabe. Atletska steza in park ulične vadbe na Rudarju bosta za fizične osebe za namen športne rekreacije od meseca aprila na voljo spet od 7. do 21. ure. Uporabniki se bodo morali predhodno registrirati na sedežu Zavoda za mladino in šport Trbovlje.

Trenutno že pripravljamo elektronska vrata, ki bodo omogočala dostop v park preko elektronskega ključa. Ob registraciji bo vsak uporabnik prejel ključek, ki bo identificiran na njegovo ime in ne bo prenosljiv.

V času nogometnih tekem vstop na stadion ne bo mogoč.

Istočasno opozarjamo, da uporaba nogometnega igrišča z umetno travo ni dovoljena fizičnim osebam in na stadionu še vedno veljajo pravila uporabe stadiona, ki so tudi vidno izobešena pri vhodu in so veljala tudi že pred spremembo urnika uporabe parka.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na info@zmst.si ali pokličete na številki 051 667 336 in 03 56 12 880.

What's your reaction?
1KUL0LOVE IT1KR NEKI

ZMST.SI © 2024.