“Skupaj za svetlejšo prihodnost naših otrok: Naslavljanje medvrstniškega in spletnega nasilja”

 

“Skupaj za svetlejšo prihodnost naših otrok: Naslavljanje medvrstniškega in spletnega nasilja”

Vabilo na predavanje

Dragi starši, cenjeni učitelji, profesorji in vzgojiteljice.

Ali se kdaj vprašate, kako se spremenjeni digitalni svet odraža v življenjih naših otrok? Kako lahko svojemu otroku pomagate, če se sooča s spletnim nasiljem? Kako lahko v šolskem okolju prepoznate in preprečite medvrstniško nasilje? V času, ko se vzgojni in izobraževalni izzivi nenehno spreminjajo, vas Občina Trbovlje, v sodelovanju z Varnostnim sosvetom, vabi na predavanje, ki prinaša svež pogled na aktualno problematiko medvrstniškega nasilja – tako na šolskih hodnikih kot digitalnih platformah.

Z velikim zadovoljstvom vam predstavljamo našo gostjo, dr. Leonido Zalokar, vodilno strokovnjakinjo na področju mladinske psihologije in socialne pedagogike. S svojimi bogatimi strokovnimi izkušnjami in osebno predanostjo osvetlitvi problematik mladih, bo dr. Zalokarjeva predstavila ključne strategije spoprijemanja z nasiljem med mladimi.

Kdaj in kje?

  • Datum: torek, 9. april 2024, ob 18. uri
  • Lokacija: Delavski dom Trbovlje (kino dvorana), Trg svobode 11a, Trbovlje

Raziskali bomo, kako lahko kot skupnost prispevamo k oblikovanju podpornega okolja, kjer bodo naši otroci in mladostniki rasli brez strahu pred nasiljem. Skupaj lahko zgradimo močno skupnost, ki bo stala za vrednotami spoštovanja, razumevanja in empatije.

Ustavimo nasilje. Skupaj za varnejšo prihodnost naših otrok.

Vljudno vabljeni.

What's your reaction?
1KUL1LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.