Hostel Trbovlje

Več kot le nočitev…

Hotel MCT Trbovlje ZMST.SIZavod za mladino in šport Trbovlje gostom ne ponuja zgolj nočitve, temveč prijetno izkušnjo bivanja v hostelu, ki skozi svojo obliko in poslikavo prikazuje naravne dediščine Zasavja. Sobe, poimenovane po najlepših zasavskih hribih, goste že ob prvem stiku popeljejo v svet pustolovščin, ki jih Zasavje ponuja.

Križišče kultur…

Zavod za mladino in šport Trbovlje preveva poseben utrip. Je eden redkih prostorov, kjer se v Zasavju srečujejo poti posameznikov različnih narodnosti, kultur, prepričanj, pogledov … Poleg obiskovalcev iz vseh koncev in krajev pa vzdušje bivanja krepijo dogodki Zavoda za mladino in šport Trbovlje, ki gostom poleg nočitve ponuja še zabavne, poučne, glasbene, rekreativne in druge vsebine.

Hotel MCT Trbovlje ZMST.SI

Prava mera adrenalina…

Osebje hostela ima še posebej izostren posluh za goste, ki si želijo športnih dogodivščin. Zasavsko hribovje je odlična priložnost za pohodnike vseh starosti, ljubitelji kolesarstva se lahko preizkusijo v vzponu na Kum, drugi najzahtevnejši klanec v Evropi, stene plezalcem ponujajo zadostno mero adrenalina, tekači pa lahko edino v Zasavju tečejo tudi v rovih pod zemljo …

Najboljši za skupine

Odlikujejo nas sposobnosti gostiteljstva večjih skupin. Osebje centra namreč vsako leto gosti več mednarodnih skupin mladih na številnih izmenjavah. Skozi leta smo tako izostrili posluh in pozornost za potrebe gostov iz različnih držav. Za vsako skupino posebej pripravimo in ponudimo po meri narejen program.

Družinam in invalidom prijazen hostel

Osebje Zavoda za mladino in šport Trbovlje skrbi, da je nastanitev v hostelu prijetna izkušnja za vse generacije in družbene skupine. Tako lahko v hostelu udobno bivajo družine z otroki, saj prostorne sobe omogočajo namestitev otroške posteljice ali dodatnega ležišča. Hostel se nahaja v pritličju, zato je dostop omogočen tudi invalidom, poleg tega pa jim je na voljo tudi soba s prilagojeno kopalnico. Goste prosimo, da nas o posebnih situacijah (otroška posteljica, invalidom prilagojena soba) obvestijo ob rezervaciji.

Hotel MCT Trbovlje ZMST.SI

Živalim prijazen hostel

Pozabili pa nismo niti na živali, ki so pri nas vsekakor dobrodošle tako v kavarni, kot tudi v hostelu. Goste prosimo, da nas o sobivanju s hišnim ljubljenčkom obvestijo ob rezervaciji.

 

Galerija slik

Hotel MCT Trbovlje ZMST.SI

Hotel MCT Trbovlje ZMST.SI

Hotel MCT Trbovlje ZMST.SI

Pošlji povpraševanje
[contact-form-7 id="1424" title="Povpraševanje"]

Poleg nočitve v dvoposteljni sobi (posameznik ali par), apartmaju (posameznik, par, družina z otroki) ali v večposteljni sobi (skupine do 14 oseb) so gostom zagotovljeni samostojni (apartma, dvoposteljne sobe) in skupinski toaletni prostori (večposteljne sobe). Gostom je na voljo uporaba tudi skupnega večnamenskega prostora, souporaba hotelske kuhinje ter zunanji in notranji prostor kavarne.

  • Brezplačen dostop do interneta
  • Uporaba pralnice
  • Souporaba skupne hotelske kuhinje
  • Brezplačno parkiranje

Prikolesariti na Kum je izziv za vsakega cestnega ali gorskega  kolesarja. Vzpon na Kum je osebni dosežek, ki si ga boste za vedno zapomnili. Dobro uro zahtevnega vzpona poplača neverjeten razgled na okoliško hribovje in zasluženo okrepčilo v koči, ki je prejela priznanje za najboljšo planinsko kočo v Sloveniji.

Za ljubitelje gorskega, cestnega ali downhill kolesarjenja pripravimo enodnevni ali večdnevni program, ki poleg kolesarskih užitkov vključuje tudi sproščanje ob masažah, savni ali bazenu.

Pokliči zdaj na 03 56 12 887 ali piši na info@zmst.si.

Verjetno edini kraj v Sloveniji, kjer lahko razdaljo petih kilometrov pretečeš pod zemljo. Priljubljeni Jamatlon je le eden izmed razlogov, zakaj je Zasavje med tekači vse bolj priljubljeno. Drugi razlog pa je tudi vse bolj priljubljeni Knap trail, ki ljubiteljem dolgih tekov predstavlja pravo poslastico. Stotine kilometrov gozdnih stezic, ki se nahajajo v objemu zasavskega hribovja, so tako le še en razlog več, zakaj je Zasavje odlična rekreacijska destinacija za profesionalne in ljubiteljske športnike.

Za ljubitelje teka v naravi pripravljamo enodnevne ali večdnevne programe, ki poleg tekaških užitkov vključujejo tudi sproščanje ob masažah, savni ali bazenu.

Pokliči zdaj na 03 56 12 887 ali piši na info@zmst.si.

Zasavje je idealen kraj za plezalce, saj je reliefno zelo razgibano in tako nudi številne plezalne poti s težavnostnimi stopnjami od 4c+ pa vse do 8a. Vse plezalne poti so uredili, očistili in opremili prebivalci lokalnih skupnosti, planinska društva ter številni prostovoljci, ki jih tudi redno vzdržujejo. V kolikor je pozimi dovolj mrzlo, pa se lahko preizkusite tudi v ledenem plezanju po zaledenelih slapovih. Če želite nekaj bolj oprijemljivega, pa imate na voljo številne športne plezalne stene v naravi ali v športnih dvoranah.

Po napornih plezalnih dnevih vam nudimo sproščanje z masažo ali obiskom bazena in savne.

Pokliči zdaj na 03 56 12 887 ali piši na info@zmst.si.

Zasavska planinska pot ljubitelja planin popelje v svet naravnih lepot Zasavja. Pohodništvo je primerno za vse generacije, hribi pa so dostopni skozi vse leto. Prej kot dobra kondicija je potrebno veselje do pohodništva, vendar vselej s primerno mero spoštovanja do slehernega vzpona, kot tudi primerne ocene lastnih sposobnosti.

Za ljubitelje pohodništva pripravljamo enodnevne ali večdnevne programe, ki poleg pohodniških užitkov vključujejo tudi sproščanje ob masažah, savni ali bazenu.

Pokliči zdaj na 03 56 12 887 ali piši na info@zmst.si.

Če ste ljubitelj »odbitih« zadev, je Zasavje pravi naslov za vas. Dve doživetji, ki terjata pogum in pravi pustolovski duh, sta:

Vzpon na najvišji dimnik v Evropi:

Dimnik, ki je bi sredi sedemdesetih let zgrajen za zmanjševanje onesnaženosti okolja, danes ponuja adrenalinsko turistično doživetje. Vzpon na 364 metrov visok nekdanji industrijski objekt Termoelektrarne Trbovlje ni lahek zalogaj, saj zahteva dobro fizično pripravljenost in zbrane misli. Nepozaben razgled z vrha dimnika pa je vsekakor vreden vsake kaplje potu na čelu.

Adrenalinski spust z raftingom po reki Savi:

Pot po reki Savi nas v objemu zasavskega hribovja popelje čez več adrenalinskih brzic, od katerih prav brzica Prusnik, ki je v bližini Zagorja, poskrbi za dober odmerek adrenalina.  Pot po reki Savi je še posebej zanimiva, saj prepleta naravno in industrijsko dediščino Zasavja.

Pokliči zdaj na 03 56 12 887 ali piši na info@zmst.si

Seznam najboljših kolesarskih etap po Zasavju. ​

Kavarna

ZMŠT je tudi prostor za zabavo in druženje. Skozi vse leto se odvijajo glasbeni koncerti, večeri klubskih iger in drugi dogodki, namenjeni druženju in zabavi mladih. Pripravljajo jih mladi v sodelovanju z ekipo centra. Če želiš s svojimi idejami prispevati k dobremu vzdušju, se nam pridruži!

ZMST.SI © 2024.