ŽOGARIJA 2023 v Športnem parku Rudar v Trbovljah

Pridružite se nam v četrtek, 15.6.2023 na letošnji Žogariji, ki bo v Športnem parku Rudar v Trbovljah (v primeru dežja pa v Športni dvorani Polaj).

Žogarija je mednarodni projekt, ki že vrsto let navdihuje mlade kar v 9 državah. Ta edinstvena prireditev združuje nogomet in šport z osnovnim namenom izboljšanja kakovosti življenja naših najmlajših. Vrednote, kot so solidarnost, poštenost, odgovornost in spodbujanje sprememb, bodo zaživele med otroki, njihovimi šolami ter v lokalnih in širših skupnostih.
Priprave na prireditev se bodo začele že ob 7. uri zjutraj, ko bomo skupaj pripravili prizorišče, da bo vse pripravljeno za nepozaben dan. Ob 9. uri se bodo zbrali učenci osnovnih šol in pripravili na začetek kvalifikacij. Ob 9.30 uri se bodo začele kvalifikacije, kjer se bodo mladi nogometni talenti pomerili in pokazali svoje veščine. Pripravite se na akcijo na igrišču! Ob 10. uri pa bo sledila slovesna otvoritev prireditve.

Med 10. in 11.30 uro se bodo odvijale številne aktivnosti po programu. Otroci se bodo lahko preizkusili v nogometu 3 na 3, sodelovali v spretnostnih igrah, pokažite svoje znanje v kvizu, uživajte v plesnih in pevskih nastopih. Ob 11.30 uri pa se bomo zbrali za podelitev nagrad. Najboljšim ekipam in posameznikom bomo podelili zaslužene nagrade in priznanja.
Njihovi dosežki bodo obogatili Žogarijo in jih nagradili za njihov trud. Po podelitvi se bo začelo pospravljanje prizorišča, ki bo trajalo do 14. ure.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti, da se pridružite Žogariji v četrtek, 15.6.2023!
Skupaj bomo ustvarili nepozabno izkušnjo, ki bo mlade navdihnila in spodbudila k aktivnemu življenju in zasledovanju športnih vrednot.

MEDIA ŠPORT skupaj s sodelujočimi organizacijami organizira športno družabno prireditev ŽOGARIJA.

What's your reaction?
0KUL1LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.