ZIMSKI ŠPORTNI IZZIV 2021

Z namenom spodbujanja zdravega načina življenja in športne rekreacije med mladimi med 15. in 29. letom starosti v lokalnem okolju, objavljamo zimski športni izziv 2021.  

Kako bo izziv potekal?

Za sodelujoče smo pripravili 5 športnih izzivov v lokalnem okolju in sicer:

  1. Opravi 30-minutno vodeno vadbo doma (sobno kolo, orbitrek, vodena vadba med neštetimi možnostmi na you tubu) ali pa se pridruži Tanji na jogi ob 11. uri.
  2. Vzpni se na Mrzlico ali Planino.
  3. Prehodi 360 stopnic kjerkoli (višina trbovljeksega dimnika).
  4. Preteči/prehodi 2000m razdaljo na Kipah ali Trim stezi.
  5. Odpleši nekaj hip hop korakov na petkovi hip hop plesni delavnici.

Izzive lahko opraviš poljubno po dnevih, med 22. in 28. 2. 2021, le hip hop plesna delavnica ima določen termin.

Kako lahko sodeluješ?

  1. Izpolniš prijavnico, ki jo najdeš spodaj. Mladoletnim za sodelovanje v izzivu soglasje podpišejo starši.
  2. Skenirano prijavnico oddaš na elektronski naslov rada.drnovsek@zmst.si ali pošlješ na naš naslov ZMŠT, Ulica 1. junija 18, 1420 Trbovlje do 22. 2. 2021.
  3. Dokazilo za opravljan športni izziv je delitev fotografije iz osvojenega izziva na IG story s povezavo na @zmst in ključnikoma/hashtegom: #zmst in #zimskisportniizzivzmst.
  4. Vse, ki bodo s fotografijami dokazali, da so opravili vseh 5 izzivov, bomo na koncu izziva vključili v žreb za poletno sezonsko karto za letno kopališče Trbovlje. Žreb bo potekal v četrtek, 4. 3. 2021, v živo preko FB ZMŠT. Ime izžrebanke oz. izžrebanka bomo javno objavili na naših spletnih kanalih.

Ob vsem tem vas še vedno naprošamo, da vestno upoštevate navodila NIJZ za obnašanje v času epidemije (varna razdalja, nošenje maske po potrebi, umivanje rok itd.).

Foto: Katarina Kuhar

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.