Zime ni, kej s’ pa ti?

MCT predstavlja počitniški program v času od 25.2. do 1.3., vsak dan med 11. in 15. uro v Klubu MCT. Si zraven?  Vse aktivnosti so brezplačne in primerne vse mlade 13+.

PONEDELJEK, 25. 2., 11:00-15.00 – ŠOUTAJM
Gledališka delavnica – naredi prve korake v svet gledališča

Kako izgleda klasično gledališče? Vaja, oder, tekst, premiera, publika, aplavz …. za marsikoga se sliši strašno. V MCT bomo tokrat preizkusili nekoliko drugačne gledališke tehnike, vaje, za katere ne potrebujete posebnih igralskih zmožnosti, ampak samo sebe. Se sliši komplicirano? Mogoče res, ampak proces je počasen in zanimiv ter zabaven.


Delavnica gledališča zatiranih

TOREK, 26. 2., 11:00-15.00 – PICASSO NIMA ZA BUREK
Ustvarjalna delavnica – izdelaj podstavek za telefon in stripovski selfie.
Na mizi, v rukzaku, v žepu.. kje pa ponavadi leži tvoj telefon? Da boš naslednjič res ziher, da ga nisi kje izgubil_a, mu privošči custom made podstavek. Tazga, ku si ga sam zdizajniral_a! Mi nudimo material, domišljijo prispevaš ti. Najlažje je nardit selfi in ga objavt na Instagramu. Tehnologija dela korak naprej, nared ga tud ti! Bodi bolj kretiven_a in telefonski selfi spremeni v barven stripovski portret, tako da združiš digitalno in analogno umetnost.

Such kreativnost, much wow

SREDA, 27. 2., 11:00-15.00 – REPORTAŽA AL’ BLAMAŽA?
Novinarska delavnica – ustvari časopis za mlade
Vprašanje, vprašanje na steni povej, kdo izmed nas novinar do zdej?
Kateri je tvoj najljubši medij? Rad_a ob jutranji kavi prebiraš časopise, spremljaš večerna poročila ali je internet tvoj spekter podatkov? Bereš MCT blog in se ti zdi, da nekaterih vsebin primanjkuje? Kaj si želiš slišati oz. prebrati iz medijev?

Become the media

ČETRTEK, 28. 2., 11:00-15.00 – CEL CIRKUS
Delavnica cirkuških trikov s prostovoljcem Jorgejem.

PETEK, 1. 3., 11:00-15.00 – OSVOJI FIFA WORLD CUP

Obvladaš?What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.