Mind your body, Acceptance is the key, See hear & act, Discovering YOUniverse, Back in Time, je nekaj izmed mnogih izmenjav, ki so jih Aljana, Nastja, Metka, Živa, Nastja, Irena, Tjaša in drugi zasnovali, spisali ter izvedli v MCT s pomočjo mladinskih delavcev v letu 2018.

Le kako jim je to uspelo? In kako bo uspelo meni?

Koraki so precej preprosti.
Vprašaš se:

  1. Zakaj želiš napisati izmenjavo?
  2. Na katero vprašanje, ki tare tebe in tvoje vrstnike, boš z izmenjavo odgovoril?
  3. Na kakšne načine oz. s pomočjo katerih metod se boš lotil vprašanja?
  4. Kaj bo rezultat izmenjave? Kako bo izmenjava odzvanjala v lokalni skupnosti in kako širše?
  5. Kje in kdaj se bo izmenjava dogajala?
  6. Kdo vse bo sodeloval pri izmenjavi?

Ko si odgovoriš na vsa vprašanja, začneš pisati prijavnico na spletnem portalu Mobility Tool (Erasmus+) ter jo malo pred prijavnim rokom oddaš. Simpl, ne?

Erasmus+? Prijavni rok? Kaaaaj??

Ne skrbi, cel čas priprave in izvedbe mednarodne mladinske izmenjave ti bo ob strani stal izkušen mladinski delavec, ki pozna vse izraze in predvsem ve, kdaj je naslednji prijavni rok. V začetku februarja 2019. Ampak ker so pred nami veseli december, prazniki ter celoten proces prijave, te vabimo na programsko pustolovščino, na kateri se bomo dogovorili kako in kaj. Na kup bomo zbrali ideje, določili projektne ekipe, si razdelili delo in se o vseh podrobnostih pogovorili z mladinskimi delavkami, Rado, Katro ter Katarino, med nami pa bodo tudi mladi, ki so v preteklosti že pisali in organizirali in bodo prispevali svoje izkušnje, ideje, trike, … J

Si za? Še nisi popolnoma prepriča, a si radoveden? Pripravljali bomo poligon za mednarodne mladinske izmenjave v letu 2019, ki se bodo dogajale v Trbovljah, v MCT, a tekom dogajanja se odpirajo tudi priložnosti za odhod na mednarodno mladinsko izmenjavo v tujino.

Vabimo te, da se nam pridružiš, se prepričaš na lastne oči, če ti je ok ali ne, in se odločiš.

Vabljeni v našo družbo v petek, 30.11. 2018, ob 18. uri v Klub MCT.

P.s.:  Pripelji še svojega prijatelja, prijateljico. J

Se vidmo.

Katra

 

Kakšen je vaš odziv?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2023.