Z RAFTOM PO PRELEPI SAVI

Letošnje poletje…le kaj bi z njim? Namesto da bi sanjali o osvežitvi v hladni vodi (reka, morje, bazen…), razmišljamo o puloverjih, debelih nogavicah in dežnikih. In neobičajno pogosto preverjamo vremensko napoved za preostale poletne dni. Napovedi (in statistika) zatrjujejo, da bo pa avgust pravi. Vročinski valovi in to, kar si običajno predstavljamo kot poletje. Sicer priznam, da si s skodelico čaja v rokah današnja jaz prav nič ne želim čofotati po vodi (imam že luž in mokrih superg vrh glave), vendar trdim, da bo avgusta vse drugače (optimist po horoskopu).

Avgusta bo peklensko vroče. Mi, srečneži, se bomo drugo nedeljo v avgustu (ko bo vročinski val najbolj neusmiljeno žgal po nas, da bi se oddolžil za premočene junijske nogavice) zbrali v Hrastniku, natančneje, v prostorih Brodarskega društva Steklarna Hrastnik), kjer se bomo pod vodstvom izkušenih brodnikov iz BDSH pripravili na avanturo.

Za pokušnjo si lahko ogledate, kaj je lanski udeleženec posnel z go pro kamero:

Pa še nasvet: bodite primerno oblečeni, s seboj imejte rezervna oblačila, tudi primerna obutev (teva varijanta) vam bo olajšala aktivnost, bodite dobri plavalci – za vsak slučaj (lol), predvsem pa ne odlašajte predolgo s prijavo! Po Savi gremo z dvema raftoma, torej je število mest omejeno!

Prijave na maja.kastelic@mct.si   

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.