Tržnica podjetniških zgodb

Ekipi STEP Inštituta in ISA instituta vas vabita na brezplačen dogodek “Tržnica podjetniških zgodb”. Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanimajo podjetniške vsebine in bi želeli prejeti nekaj informacij o prvih korakih v svet podjetništva ter poklepetati s podjetniki in podjetnicami.
Dogodek bo potekal 28. februarja 2024 od 15.30 do 19.30. V priponki je dodan tudi program.
Z nami bo najprej Nassim Djaba, namestnik direktorja Impact Hub Ljubljana, enega bolj uspešnih inkubatorjev in akceleratorjev za socialno in impact podjetništvo v Sloveniji in svetu. Predstavil bo ključne informacije, ki so pomembne za prve korake v svet podjetništva, predvsem administrativne in finančne vidike.
V drugem delu dogodka si bomo vzeli čas za mreženje in izmenjavo idej, izkušenj. Ta čas bo tudi priložnost, da vsem prisotnim na dogodku predstavite sebe oz. svojo idejo ali tudi izdelek/storitev, če že imate kaj konkretnega. Lahko prinesete tudi kakšne predstavitvene materiale, konkreten izdelek (če ga imate) in pripravimo kotiček za vas. V kolikor bi želeli izkoristiti priložnost za predstavitev na ta način, mi prosim čim prej sporočite.
V zadnjem delu pa sledi še pogovor s podjetniki in podjetnicami, ki ga bo vodil Andrej Juričko. Čakamo pa še na informacijo, ali se nam morda pridruži tudi kdo iz ekipe Chipolo.
Dogodek bo potekal v slovenščini, bo pa možno vprašanja gostom zastaviti tudi v angleščini oz. bo tudi v delu mreženja možnost uporabe angleškega jezika.
Če vas dogodek zanima, ste dobrodošli in vas prosimo, da čim prej oddate prijavo, saj je število mest omejeno. Prijavnica je na voljo tukaj.
What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.