Streha: sončna stran mladinskega centra

Kavarna, hostel, pisarne, klub. Klub, kavarna, klub, pisarne, hostel. Nekaj manjka. En del, en ključen del, vsebine, zgradbe, prostorov. Kakšen predlog? Kaj nam je storiti? Gremo na zrak, gremo na sprehod, gremo bližje sonce, mogoče pade kakšna ideja. (hodimo, gledamo okoli, dihamo, razmišljamo) In že smo – na strehi. Streha! Streha manjka v celoti mladinskega centra. Streha.

Streha je že sama po sebi zadostna, sama bo po sebi »hengout plc«, plc, kjer je prijetno posedati s svojimi prijatelji in se preprosto družiti.

Sedaj želimo ta prostor samo še obogatiti. Prijeten ambient s senčniki, stoli, mizicami, vrtno osvetljavo ter zanimive in aktualne dejavnosti, ki jih boste lahko ob podpori MCT organizirali na lastno pobudo sami oziroma v družbi prijateljev. Kaj je tisto, kar manjka v Trbovljah? Dogodek, ki bi se ga udeležili vsi tvoji sošolci, kolegi, a ga v Trbovljah še ni bilo. Dobro premisli, stakni glave skupaj s prijatelji in ponudi idejo.

Slavnostna otvoritev in odprtje sicer vedno odprte strehe bo v petek,  18. maja 2018, ob 18.00. Na ta dan se bo na strehi odvijala reciklažnica oblačil ter jam session mladih glasbenikov.

Vabljeni vsi, s seboj pa pripeljite tudi prijatelje!

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.