Športni programi “Hura, prosti čas” za otroke

Na razpis Zavoda Planica smo uspešno prijavili tri programe “Hura, prosti čas” za otroke, ki jih bomo izvajali v tem letu.

Poletne počitnice, 26. – 30. 7. 2021 (5 dni, 4 ure na dan) na letnem kopališču

Starostna skupina: 9 – 14 let

Število mest: 20

Opis: Program bo potekal na prostem, večinoma bodo aktivnosti potekale na letnem bazenu, delno na naših zunanjih igriščih in trim stezi, ki jo upravljamo. Program bo vsak dan trajal 4 ure. Polovica časa bo namenjena šoli plavanja (2h/dan), preostali 2 uri pa bomo namenili drugim športnim aktivnostih, ki lahko potekajo na letnem bazenu in na naših športnih igriščih. Druge športne panoge, ki se jim bomo v teh dneh še posvetili bodo namizni tenis, odbojka na mivki, tek.

Prijavnina: 5€/dan/udeleženca (vstopnina za bazen in malica)

 

Poletne počitnice, 5. – 16. 7. 2021 (10 dni, 4 ure na dan) na letnem kopališču v sodelovanju z DPM Trbovlje

Starostna skupina: 6 – 15 let

Število mest: 20

Opis: Program bo potekal na prostem, večinoma bodo aktivnosti potekale na letnem bazenu, delno na naših zunanjih igriščih in trim stezi, ki jo upravljamo. Program bo vsak dan traja 4 ure. Tretjina časa bo namenjena šoli plavanja (1h/dan), preostali 3 uri pa bomo namenili drugim športnim aktivnostih, ki lahko potekajo na letnem bazenu in na naših športnih igriščih. Druge športne panoge, ki se jim bomo v teh dneh še posvetili bodo namizni tenis, odbojka na mivki, tek.

Prijavnina: 3,5€/dan/udeleženca (vstopnina za bazen in malica)

 

Jesenske počitnice, 26. – 30. 10. 2021 (4 dni, 4 ure na dan)

Starostna skupina: 9 – 14 let

Število mest: 20

Opis: Program bo prilagojen vremenu in bo potekal delno v športni dvorani Polaj, delno pa  na prostem na naših zunanjih igriščih in trim stezi, ki jih upravljamo. Program bo vsak dan trajal 4 ure. Polovica časa bo namenjena  igram z žogo (2h/dan), preostali 2 uri pa bomo namenili drugim športnim aktivnostih, ki lahko potekajo v dvorani ali na prostem. Druge športne panoge, ki se jim bomo v teh dneh še posvetili bodotek, fitnes in različne športne igre.

Program je brezplačen.

Prijave za poletna programa sprejemamo na e-mail: info@zmst.si in na telefonu 070/739-438 do zapolnitve prostih mest.

What's your reaction?
5KUL9LOVE IT3KR NEKI

ZMST.SI © 2024.