Prvič na ulici

Na kaj pomislite, ko vam nekdo reče »Mladinski center Trbovlje«, na kratko MCT?
Pomislite na morske civiliste ali na svoboden, varen prostor v središču Trbovelj, kjer imamo mladi in mladi po srcu možnosti uresničevati svoje ideje? Morda sploh ne veste, da je to dejansko mogoče!

Pridete, poveste, kaj želite, česa primanjkuje v mestu, koga želite slišati na odru, katere veščine želite izpopolniti. Ali pa zgolj pridete, opazujete, razmišljate in se priključite obstoječemu projektu, ideji, izmenjavi. Kaj pa veš, morda te celo pošljemo v tujino za eno leto opravljat prostovoljsko službo. Nič ni nemogoče in pazi to, napake so dobrodošle in proces je pomembnejši od cilja.

Da pa ne bomo cele dneve zaprti v stavbi, smo se odločili, da si gremo prevetrit glave in da gremo na ulice. Da mi vidimo vas in vi nas in da si pošteno priznamo, da želimo skupno stvar in da je sodelovanje ne le super beseda, ampak da je tudi izvajanje njenega pomena zelo produktivno.

Če nas torej opazite kje na ulici, če nas srečati na šolah, če o tem slišite pripovedovati druge, nas pozdravite, pomahajte in se sprehodite z nami v svet poln pustolovščin.

Vse je enkrat prvič, tudi naša ulična promocija.

Bilo je kot v maju, no skoraj, saj je bil še februar in je pihalo kakor burja na Primorskem. Vseeno pa smo si z našimi nemško-romunskimi prostovoljci zadali misijo, da gremo skozi center Trbovelj promovirati pustovanje ter razne aktivnosti, ki so se in se še bodo odvijale v Mladinskem centru Trbovlje. Predvsem  pa vas povabimo, da se nam pridružite pri (so-)ustvarjanju programa. Želimo slišati vaše pobude, ideje, želje in želimo, da jih pišemo skupaj. Vedno ste dobrodošli med tednom, da se oglasite pri nas v pisarnah, da poklepetamo in ali pa kar začrtamo projekt. Na voljo vam je tudi Klub, ki je namenjen izvajanju različnih prostočasnih aktivnosti ali zgolj henganju v sproščenem ambientu.

 

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.