Projekt HOW DO YOU DO želimo izvesti, saj smo v ZMŠT v sodelovanju z švedsko kulturno šolo Kulturskolan Unga Berättar prepoznali naslednje potrebe:

– Razširiti svojo mednarodno mrežo in razumeti različne pristope k vključevanju mladih.

– Imeti obsežen vir, ki ponuja inovativne in privlačne metode za učinkovito vključevanje mladih v kreativne projekte.

– Deliti in se učiti drug od drugega o izkušnjah in najboljših praksah v mladinskem delu, s poudarkom na ustvarjalni metodologiji in učinkovitih tehnikah vrednotenja.

– Vzpostavitev trdnih temeljev za prihodnje sodelovanje in partnerstva, s ciljem trajnega sodelovanja z obema trenutnima in potencialnimi novimi partnerji.

Po identifikaciji teh potreb v naših organizacijah smo določili te cilje, ki jih želimo doseči:

– Okrepljeno mednarodno sodelovanje: s krepitvijo sodelovanja in izmenjave znanja med Ungo Berättar in ZMŠT lahko razširimo svojo mednarodno mrežo in strokovno znanje na področju angažiranja mladih.

– Inovativno ustvarjanje priročnika: razvoj celovitega priročnika, ki združuje kreativne pristope in aktivnosti za vključevanje mladih v različne projekte na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni.

– Spodbujanje najboljših praks in učenja: omogočanje medorganizacijskega učenja in izmenjave najboljših praks med mladimi s poudarkom na kreativnih metodologijah, team buildingu in učinkovitih tehnikah ocenjevanja.

– Trajnostna prihodnja partnerstva: postavitev temeljev za trajnostna partnerstva s spodbujanjem močnega delovnega odnosa, ki utira pot prihodnjim skupnim projektom in potencialni pobudi za mobilnost mladih.

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.