PRILOŽNOST: EVROPSKA PROSTOVOLJSKA SLUŽBA: SARAJEVO EDITION

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2464″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”link_image” css=”.vc_custom_1507022287106{border-radius: 2px !important;}”][vc_column_text]

Ta te bo odpeljala v Sarajevo, natančneje v organizacijo Fondacija Krila nade. Verjetno si najprej pomislil na Baščaršijo in dobrote, ki jih tam ponujajo. Vse to in še več lahko doživiš v Bosni in Hercegovini, kjer se štirimesečni projekt začne čez dva meseca – 1. decembra.

Kdo ali kaj je organizacija Krila nade?

So organizacija, ki v veliki meri delajo na spoštovanju človekovih pravic, zaščite in spodbujanja duševnega zdravja ter podpore izobraževanja in socialne vključenosti  žensk, otrok, mladine in drugih ranljivih skupin.

In kaj bom jaz kot EVS prostovoljec delal?

Prisoten boš v pisarni in sodeloval pri izbranih aktivnostih. Delavnice na temo umetnost za otroke in mladostnike, za ranljive skupine, kot so ženske, manjšine, pripadniki skupnosti LGBT, učenje, razvijanje projektov v vseh fazah vodenja, promoviranje prostovoljstva, mladinskega dela in EVS-a po šolah.

Te je zamikalo? S prijavo ne odlašaj in nam piši na mct@mct.si ali pa se oglasi pri nas po več informacij. Tu smo zato, da ti pomagamo.

Omejitev je le ta, da moraš biti mlad do 30. leta.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.