Predmet pravnega obvestila so spletne strani javnega zavoda Zavoda za mladino in šport Trbovlje www.zmst.si. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče. Prosimo, da pred uporabo te strani preberete pogoje in pravila uporabe.

Uporaba spletnih strani Zavoda za mladino in šport Trbovlje

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.zmst.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

Omejitev odgovornosti

Zavod za mladino in šport Trbovlje ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani Zavoda za mladino in šport Trbovlje so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran Zavoda za mladino in šport Trbovlje uporabljate na lastno odgovornost. Zavod za mladino in šport je učna in učeča se organizacija, zato ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.

Zavod za mladino in šport Trbovlje se bo trudil zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. Zavod za mladino in šport Trbovlje lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

Zavod za mladino in šport Trbovlje ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

Povezave na spletne strani

Spletna stran Zavod za mladino in šport Trbovlje vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Zavod za mladino in šport Trbovlje ni odgovoren za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletnih straneh Zavoda za mladino in šport Trbovlje uporabljate na lastno odgovornost.

ZMST.SI © 2024.