PONČ & SONČ V ZMŠT Potopis

V ZMŠT se nam bosta pridružila Ponč&Sonč. Sta pustolovca, ki nam bosta predstavila super potovanje v zahodnem delu ZDA, odpravo v Mehiko in pohajkovanje po mistični Turčiji. Slišali boste, kako sta raziskovala pokrajino, vse od nacionalnih parkov preko gora in vročih puščav do zabavnih večerov v velemestih. Grand Canyon, Arches, Death Valley in nekaj drugih so kanjoni, ki sta jih prečkala, pot pa ju je ponesla tudi do Las Vegasa. Kockanje v Las Vegasu poznamo le tako kot je v filmih, tu pa boste izvedeli, kako to resnično izgleda.

Prav tako sta obiskala Mehiko, državo soparnih džungel, pestre kulinarike, piramid in piratov. Vse to sta videla in doživela Alex in Sindy. Zagotovo še ne veste, kako izdelujejo tequilo ali pa doživeli kakšen je občutek, ko ste na vrhu piramide.

Popotnika bi seveda odneslo še na kakšen drug konec sveta če jima ne bi pot prekrižala trenutna situacija. Pa sta ostala doma? Seveda ne!

Odšla sta še na eno, tokrat na pol evropsko avanturo. V Turčiji sta poletela z balonom nad pravljično Kapadokijo, se sprehajala in opazovala podzemna in antična mesta, ter najpomembneje – obiskala sta rojstno mesto kebaba.

Dogajanje bo v klubu ZMŠT potekalo ob sredah ob 18. uri.
Ne bo vam žal!

Sreda, 9.2.2022 – ZDA

Sreda, 23.2.2022 – Mehika

Sreda, 9.3.2022 – Turčija

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.