Olá Madeira, Olá EVS.

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2411″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1506672056150{border: 2px solid #81d742 !important;border-radius: 2px !important;}”][vc_column_text]

Takšen pozdrav lahko kaj kmalu uporabljaš tudi ti in to kar štiri mesece, saj na portugalskem otoku Madeira iščejo še čisto svežega EVS prostovoljca.

EVS? Kaj?

EVS je kratica za koncept Evropske prostovoljske službe -> prostovoljno delo v tujini, začasno drugo okolje, novi prijatelji, nova kultura, nova doživetja in nov ti.

V organizaciji“TEATRO METAPHORA – Associação de AmigosdasArtes” kjer bo potekal kratkoročni EVS projekt, iščejo tebe. Zato le pogum in prijava na ta projekt, kar takoj.

[/vc_column_text][info_list style=”circle with_bg” icon_bg_color=”#81d742″ icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”24″][info_list_item list_title=”Madeira, otok večne pomladi sredi Atlanskega oceana” list_icon=”Defaults-suitcase”]

Madeira –  rajski otok.  Je otok, ki je zaradi precej ugodnih temperatur dobil vzdevek kar otok večne pomladi. Zaradi svojega vulkanskega nastanka je področje izredno razgibano, polno visokih vrhov, klifov in strmih sotesk. Aktivnostim ni konca in kraja, pa tudi kulinaričnim poslasticam ne. Slastni mangi, papaje, banane, več vrst pasijonk in drugo eksotično sadje – na dosegu roke.

Marec, april, maj in junij 2018 so meseci, ko lahko vse to doživiš tudi v živo. Zagotovo si v brskalnik že vpisal Madeira in si z mislimi že tam.

[/info_list_item][info_list_item list_title=”Teatro Methphora? Prvič slišim.” list_icon=”Defaults-suitcase”]

Je kulturno združenje, neprofitna organizacija, katere cilj je vzdrževati aktivno gledališko skupino, razvijati in sodelovati v različnih kulturnih dejavnostih in umetniških disciplinah, s čimer prispevajo k promociji in razširjanju kulturne dediščine, spodbujanju predavanj, tečajev, seminarjev in delavnic, povezanih s temami, kot so narava, umetnost, kultura in izobraževanje.

[/info_list_item][info_list_item list_title=”Kaj pa bom tam počel jaz, kot EVS prostovoljec?” list_icon=”Defaults-suitcase”]

Iščejo motivirane mlade, ki jih zanima umetniško izražanje in ustvarjanje, z izkušnjami pri ročnem delu. Delo EVS prostovoljca bo zajemalo zbiranje smeti (za umetniške namene), čiščenje, priprave za dekoracijo lokalnega kulturnega festivala in končno izdelavo konstrukcij. Ob koncu EVS projekta pa boš naredil še svojo razstavo. Se ti je že porodila kakšna ideja?

Ne skrbi, tam ne boš sam.  Osebje v organizaciji, tvoj mentor in novi prijatelji, ki bodo tvoj prosti čas naredili še zanimivejši. Poskrbijo tudi za tvojo namestitev, dnevne obroke in še mesečno plačilo (žepnino) za svoje delo dobiš.

[/info_list_item][info_list_item list_title=”Življenjska izkušnja, ki ji ni para.” list_icon=”Defaults-suitcase”]

Iz lastne izkušnje, ti lahko samo rečem: ˝POJDI˝.To življenjsko priložnost je potrebno izkoristiti, saj ti odpira nova, še svetlejša vrata. Samostojnost, opravljanje dela, ki si ga želiš, nova poznanstva, stiki, spoznavanje sebe in sveta okoli tebe, lastnih potreb, čustev, želja in s tem narejen ogromen korak naprej v svojem življenju.

[/info_list_item][/info_list][vc_column_text]Želiš imeti tudi ti svojo EVS zgodbo?

Prijava. MADEIRA, EVS. Klik. Poslano.

Velik nasmeh. TO JE TO!

 

Za več informacij se kar oglasi pri nas ali pa napiši sporočilo na: info@mct.si

Tenha um bom dia

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.