NOV URNIK ZA REKREATIVNE VADBE NA RUDARJU
Z veseljem obveščamo vse uporabnike, da je ŠPORTNI PARK RUDAR spet odprt za vse uporabnike.
Ob novi pridobitvi smo se odločili za nekoliko drugačen urnik za rekreativne uporabnike.
Vhod za rekreativno vadbo bo od 1.11.2021 odprt po naslednjem urniku:
URNIK REKREATIVNE VADBE:
od ponedeljka do nedelje
– OD 7. DO 9. URE
– OD 16. DO 19. URE
PRAZNIKE ZAPRTO!
Uporaba atletskega stadiona in parka ulične vadbe za individualno športno rekreacijo občanov je ob navedenih terminih brezplačna.
Preostali termini se lahko uporabljajo ob predhodni rezervaciji oz. v skladu z urnikom organizirane vadbe in tekmovanj.
V ČASU NOGOMETNIH TEKEM JE STADION ZAPRT ZA REKREATIVNE UPORABNIKE.
Glede na številne pripombe v zvezi z uvedbo novega urnika želimo pojasniti, da smo se za to odločili zaradi neupoštevanja pravil uporabe, saj opažamo, da površin ne obiskujejo le osebe za športno rekreacijo, temveč tudi osebe, ki le te motijo pri izvajanju le te (vožnja po atletski stezi z rolerji, kolesi, skiroji, otroškimi vozički,… je namreč prepovedana). Prav tako želimo zagotoviti kvalitetne treninge vsem registriranim športnikom (atletom, nogometašem in drugim). Ker je sezona uporabe stadiona pri koncu, bo tudi urnik uporabe omejen, vsekakor pa želimo spomladi urediti sistem, ki bo uporaben v večih terminih tudi za rekreativne uporabnike. Verjamemo, da je sicer v Trbovljah na voljo dovolj rekreativnih površin, kjer se lahko gibate vsi rekreacije željni tekom celega dneva.
V Trbovljah podpiramo šport mladih, vrhunski šport in rekreacijo vseh starosti. Veseli smo vsakega, ki skrbi za zdrav duh v zdravem telesu in vas hkrati vabimo, da obiščete tudi Ledenico, igrišča Partizan, trim stezo in Kipe. Želimo si, da skupaj ohranjamo športne površine čiste in varne za uporabo.
Hvala za razumevanje.
Kakšen je vaš odziv?
1KUL0LOVE IT1KR NEKI

ZMST.SI © 2022.