MLADA OLIMPIJADA 2019!

Pa smo jo dočakali! Mlado olimpijado 2019, vendar!

Vse od leta 2012 skupaj z mladimi za mlade v Mladinskem centru snujemo, oblikujemo in organiziramo sedaj že tradicionalno Mlado olimpijado s športnimi turnirji in Sejmom športa. Nad udeležbo mladih športnikov in navijačev na športnih turnirjih in Sejmu športa smo bili vedno navdušeni, saj ste mladi pokazali, da se radi športno udejstvujete ter razvijate športni duh. Hkrati pa so športno dogajanje vedno velikodušno podprli tudi lokalni podjetniki, gostinci in trgovci, za kar se jim iz srca zahvaljujemo: AGM Nemec, Slaščičarna in kavarna Hamiti s. p., Komunala Trbovlje, Zavod za šport Trbovlje, Tina Kos s. p., Chipolo, Adriatic Slovenija, Deluxe, Montekukuli.

Letos smo športne turnirje Mlade olimpijade prestavili na konec avgusta, ko se vsi mladi vrnemo s počitnic – spočiti in pripravljeni na nove izzive in zmage.

Športne turnirje bo letos otvorila odbojka!

Turnir trojk v odbojki na mivki po potekal v soboto, 24. 8. 2019, med 10.00 in 15.00, na igrišču na Letnem kopališču Trbovlje. Prijave so že odprte in jih zbiramo do petka, 23. 8. 2019, do 12. ure v kavarni MCT, pisarni MCT, preko e-pošte tanja.vozelj@mct.si (sicer pa itak že veš, kako nas kontaktiraš 😉 Vabljeni vsi mladi od blizu in daleč v starosti med 15. in 30. letom, da zberete ekipo treh igralcev (z največ do 2 rezervi) in se prijavite na turnir. Naj dodamo še, da je glavni namen turnirja športno druženje in navijanje 😉

Sledi turnir v nogometu, ki bo potekal v sredo, 28. 8. 2019, od 10. ure dalje na igrišču Partizan. Zberi ekipo in se prijavi!
Za posladek, pa te čaka še turnir v nogometu na milnici, ki bo v petek, 30. 8. 2049, ob 10.00 na igrišči Partizan. Prijave so prav tako že odprte in jih zbiramo do četrtka, 29. 8. 2019, na mail tanja.vozelj@mct.si.

Prijavnice za ekipe, soglasja za mladoletne udeležence ter pravila sodelovanje in podrobnejša pravila turnirja najdete spodaj, če imate kakšno vprašanje, pa nas kar kontaktirajte.

Veliki zaključek Mlade olimpijade 2019 bo že tradicionalni Sejem športa v Mestnem parku, v petek, 30. 8. 2019. Vabljeni vsi mladi in mladi po srcu, športniki in športniki po duši, da si ogledate pestro ponudbo športnih društev in klubov v naši okolici.

Športen pozdrav!

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.