MLAD.SI – križišče mladosti povezuje mlade

Te zanima kaj se dogaja v tvojem lokalnem okolju in kako se priključiti dogajanju? Bi rad_a izvedel/-a več o mladinskih izmenjavah in mednarodnih priložnostih za mlade? Se ravno vpisuješ na študij in potrebuješ več informacij o štipendijah?

Vse informacije za mlade na enem mestu najdeš na osrednjem mladinskem portalu mlad.si, ki je bil letošnje poletje deležen celovite prenove. Med novostmi so mesečni podcasti, v katerih strokovnjaki iz različnih področjih obravnavajo aktualne tematike (duševno zdravje, enakost spolov, stanovanjska problematika, trajnost, finance …) in mladi dopisniki, ki poročajo o dogajanju za mlade v svoji regiji.

V rubriki informiraj se najdeš vse uporabne informacije o študiju, iskanju zaposlitve, zdravju, financah in drugih področjih, pomembnih za življenje mladih. V rubriki aktiviraj se pa najdeš različne načine za aktivacijo na lokalni, nacionalni in evropski ravni, kot so na primer prostovoljstvo in mladinske izmenjave. Oglej si kaj vse se za mlade dogaja po različnih krajih v Sloveniji v rubriki dogodki ter v rubriki aktualno preberi najnovejše novice za mlade.

Informiraj se na portalu mlad.si ter se aktiviraj za soustvarjanje prihodnosti mladih v Sloveniji!

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.