Verjetno ste opazili, da se na strehi MCT-ja vsake toliko časa nekaj dogaja. Mladi se podijo gor in dol ter okoli po strehi, igrajo biljard, košarko, ustvarjajo… To je čas za MCsTreho! V tem času pripravljamo aktivnosti z mladimi za mlade na strehi.

Na prvem dogodku smo se družili ob zvokih kitar lokalnih mladih kitaristov, ki so pričarali prvi občutek dolgih poletnih večerov. Organizirali smo reciklažnico oblačil in kar nekaj deklet je osvežilo svojo poletno garderobo. Ostali smo se osvežili ob kozarčku limonade.
Čez 14 dni so se mimoidoči spraševali, kaj vendar pomenijo te pisane folije na strehi MCT-ja. Znova so mladi okupirani streho in ji dali mladostno podobo z ustvarjanjem grafitov na folijo.  Dogodek je navdušil tako mlade kot tudi mlade po srcu.

Tudi preko poletja bomo vsake 14 dni poživili streho in počitniško dogajanje v Trbovljah. Ker bodo temperature že visoke, bomo uredili prijeten ambient s senčniki, stoli, mizicami, lučkami ter poletno-sproščujoče (morda vodne) dejavnosti.

Naslednji dogodek na MCsTrehi bo v petek, 29. 6. ob 18h. Vabljeni vsi, s seboj pa pripeljite tudi prijatelje!

Kakšen je vaš odziv?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2023.