KONCERT POLETJA: NOČ EMOCIJ

Poletna noč, Slovenska popevka, Dnevi slovenske zabavne glasbe, Polka in valček… vse to so dogodki, ki veljajo za največje na slovenskem glasbenem področju. Resda se takšni koncerti vedno odvijajo v prestolnici, a letos smo koncert takšnega tipa organizirali v Trbovljah.

NOČ EMOCIJ 2019 je koncert, s katerim vam bomo polepšali konec poletja.

Nastopil, pel in igral bo Emir Ibrakić, lokalni glasbenik, v spremljavi simfoničnega orkestra KD Stična pod vodstvom Polone Udovič, in z gosti, s katerimi je skozi svoje ustvarjanje na slovenski glasbeni sceni že sodeloval in ustvarjal – Nuško Drašček, Mio Guček ter Dejanom Žujičem.

Emir Ibrakić je glasbenik, ki je s svojim glasbenim šolanjem pričel v domačih Trbovljah. Po končanem šolanju na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani in opravljenem magisteriju na Akademiji za glasbo v Ljubljani se je kot kitarist pridružil zasedbi vrhunske slovenske pevke, ki kroji sam vrh glasbenih festivalov in je zmagovalka festivala Slovenska popevka 2017, Nuški Drašček, s katero je uspešno nastopal v Sloveniji in tujini. Pred tremi leti je s svojo skupino izdal priredbo Gjurinove skladbe Nariši nov dan, ki je takoj uspešno zajadrala na radijske valove. Pred enim letom je posnel svojo prvo avtorsko skladbo v duetu s superfinalistko letošnjega šova DEUTSCHLAND SUCHT DEN SUPERSTAR, izjemno pianistko in pevko Mio Guček. Ker je s svojim ustvarjanjem želeli še dlje, je s simfoničnim orkestrom KD Stična pod vodstvom Polone Udovič pripravili večer Magnificove glasbe, posnete za nanizanko in film Montevideo, bog te video. Kot kolega iz zasavskih krajev in glasbene scene se mu bo na odru pridružil tudi mlad in uspešen glasbenik Dejan Žujič.

Pred nami je torej gala glasbeni večer z več kot 60 glasbeniki. V izvedbi Emirja Ibrakića s skupino ter ob spremljavi simfoničnega orkestra KD Stična, z gosti Dejanom Žujičem, Mio Guček, in Nuško Drašček bomo prisluhnili največjim uspešnicam!

Vabljeni na noč, polno emocij in dobre glasbe v soboto, 31.8. 2019, ob 19. uri na trg med MCT in DDT.

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.