Fletno poletno v avgust

Avgust bodo zaznamovale aktivnosti v poletnih barvah, povezane z morjem, soncem in brezskrbnimi dnevi.

V petek se bomo družili na VEGE kuhni, kjer boste lahko v MCT-ju med 18.00 in 21.00 preizkusili odlične dobrote brez mesa. Nika vam bosta postregli z vegi dobrotami in morda dobite navdih ali dva, kaj si lahko pripravite naslednjič za kosilo, ko ste zopet brez idej.

V četrtek 9.8.2018 bomo na igrišču Partizan izvajali VODNE LUMPARIJE. Igre, kjer ima glavno vlogo voda in vodni balončki bomo izvedli skupaj s tremi mladimi, ki so tudi avtorji te zamisli.

Če si želite v živo pogledati strašne kemijske poskuse pa ne smete zamuditi XPERIMENT day, ki bo potekal na MCT strehi od 18-21.ure. Študentka laboratorijske biomedicine, Aneja Tahirovič, vam bo pobližje predstavila svet kemije in prikazala, kaj vse je mogoče.

Za vse ljubitelje adrenalina pa je tu RAFTING. Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodivščini po reki Savi, od Hrastnika do Zagorja.  Ali si upate? Če ste dovolj pogumni, prijave zbiramo na elektronskem naslovu: Maja.kastelic@mct.si.

Sredi meseca bomo izvedli Team Building s piknikom, gostili pa nas bodo na Kmetiji pod Hrastom. Vabimo vas v našo družbo, prijave pa so možne na: Katarina.kuhar@mct.si.

Za ljubitelje športa in računalniških iger smo pripravili kar dvodnevni FIFA turnir. Potekal bo od 12.-17.00 v klubu MCT.

V okviru programa, kjer gostimo prostovoljce z različnih delov Evrope bomo pripravili EVS športni turnir, ki se bo odvijal na igrišču Partizan. Pridružite se nam 23.8.2018 ob 18.00. Prijave zbiramo na elektronski naslov: Katra.kozinc@mct.si.

Ker poletje ne sme miniti brez dobrega »žura«, bomo pripravili SUMMER PARTY. V našo družbo, na sproščen klepet, hladno osvežitev in po nova poznanstva vas vabimo, da se nam pridružite 24.8.2018 ob 18.00 do 21.00 na MCT strehi.

V okviru četrtkovega MCT UZUN bomo 30.8.2018 imeli delavnico mandal. Za risanje potrebujete le nekaj ustvarjalnega navdiha in barvne svinčnike, izrazitih in žarečih barv, ki jih priskrbimo mi. Risanje in opazovanje mandal pozitivno vpliva na naše počutje, saj sčasoma postanemo bolj umirjeni, sočutni in razumevajoči.

Za zaključek poletnih dogodivščin pa smo pripravili koncert na stopnicah. Ob ritmih glasbe in osvežilni pijači se bomo družili 31.8.2018 ob 20.00.

Kot stalnice pa vas vabimo vsak dan od ponedeljka do petka v OPEN CLUB, kjer se otroci zabavajo ob igranju športnih, družabnih in ustvarjalnih iger. Klub MCT je odprt vsak dan med 9.00 in 17.00.

 

Ob torkih poteka promocija MCT-ja, tako da se srečamo nekje v mestu. Veseli bomo vaših vprašanj, na katera se bomo potrudili, da vam tudi odgovorimo.

 

Vsak četrtek v mesecu pa se zabavamo na igrišču Partizan, kjer izvajamo različne ustvarjalne aktivnosti za mlade med 18.00 in 20.00.

 

Želimo vam sončno in nasmejano poletje ter se že veselimo vaše družbe.

Vita v imenu MCT ekipe

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.