JAVNI POZIV ZA KANDIDATE ZA IZVAJALCE DELAVNIC

Social Impact Award je največja Evropska skupnost socialnih podjetnikov do 30. leta starosti. Od leta 2009 SIA izvaja izobraževalne programe in inkubatorje v Evropi, Aziji in vzhodni Afriki. SIA s tem podpira socialne podjetnike na začetku svoje poti pri razvijanju in implementiranju inovativnih poslovnih rešitev ključnih družbenih izzivov našega časa. Vse to počnemo z organiziranjem dogodkov in delavnic, s katerimi večamo ozaveščenost glede socialnega podjetništva, mlade učimo potrebnih veščin z usmerjanjem njihovih idej od nejasnih namenov do obetavnih podjetij. Ponudimo tudi možnost mreženja s podobno mislečimi mladimi in z uspešnimi socialnimi podjetniki, hkrati pa omogočamo tudi podporo in promocijo najboljšim idejam s Social Impact Award.
Delavnice, ki jih izvajalci izvajajo so »Idea generation« oz. inkubator idej, »Impact modeling«, »business modeling« in »business planning« ter variacije teh delavnic.
 
Vrline, ki jih pri kandidatih iščemo so:
– komunikativnost in odprtost,
– sposobnost fasilitacije srednjih do velikih skupin,
– znanje uporabe digitalnih orodij, kot so zoom ipd.,
 
Pogoj, ki ga morajo izpolniti vsi kandidati, da lahko postanejo izvajalci delavnic Social Impact Award-a je nujna udeležba na usposabljanju, ki ga bo organiziral Social Impact Award Slovenija. Usposabljanje je namenjeno predstavitvi in poglabljanju znanja o socialnem podjetništvu, predstavitev metod, ki se uporabljajo med delavnicami in kratek praktični preizkus. Datum usposabljanja bo določen naknadno.
Prijave zbiramo do 5. 1. 2022, na tem linku.
Prosimo, da zainteresirani kandidati svoje podatke pošljejo do 5. 1. 2022. Podatki naj vsebujejo ime in priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in priložen CV.
What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.