Informativci: mladi za mlade

Živjo bodoči srednješolec, študent!

Si učenec 8., 9. razreda, dijak 3., 4. letnika in se ti zdi vpis v srednjo šolo oz. na fakulteto velik zalogaj?
Ti informativni dnevi niso dali vseh odgovorov na vprašanja?
Veš, da je 18. marec zadnji rok za vpis na želeno fakulteto in 2. april zadnji rok za oddajo prijave na srednjo šolo?
Že veš, na katero srednjo šolo oz. fakulteto se boš vpisal?
Si vedel, da ti pred pomembnimi odločitvami v MCT priskočimo na pomoč?

Vabimo te na dogodek INFORMATIVCI: MLADI ZA MLADE, ki bo v soboto, 7. 3., med 10. in 13. uro v Klubu MCT.
Na dogodku se boš lahko iskreno pogovoril z izkušeni dijaki in študenti, ki obiskujejo šolo / fakulteto, za katero se zanimaš.

Z nami bodo dijaki naslednjih srednjih šol: Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje, Srednja tehniška in poklicna šola Trbovlje, Srednja šola Zagorje, Srednja šola za storitvene dejavnosti in logistiko, Srednja šola za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo Ljubljana, Šolski center Celje: Srednja šola za kemijo, elektrotehniko in računalništvo, Srednja vzgojiteljska in gimnazija Ljubljana, Šolski center Šentjur, Gimnazija Ledina, Srednja vzgojiteljska šola, gimnazija in umetniška gimnazija Ljubljana.

Svoje izkušnje in poglede na svoj študij bodo s tabo delili študenti naslednjih fakultet: Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, Pedagoške fakultete Ljubljana in Maribor, Fakultete za šport, Fakultete za matematiko in fiziko Ljubljana, Zdravstvene fakultete Ljubljana, Fakultete za strojništvo Maribor, Medicinske fakultete Ljubljana, Ekonomsko-poslovne fakultete Maribor, Ekonomske fakultete Ljubljana, Fakultete za turistične študije Portorož, Akademije za glasbo, Biotehniške fakultete Ljubljana, Akademija za gledališče, radio, film in televizijo Ljubljana, Fakultete za upravo Maribor, Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Maribor, Fakultete za vede o zdravju Izola, Fakulteta za družbene vede Ljubljana.

Se vpisuješ že drugič? Ne veš, kam bi se vpisal? Te “nč n znima”? Kaj pa če mi ne uspe? Je še kakšna druga opcija, kot vpis na faks? Zgodilo se je tudi drugim in svoje izkušnje bodo z veseljem delili s tabo!

Prideš, vprašaš, zveš! Vidmo!

What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.