Hostel Trbovlje – kdo, kaj, kako?

Hostel Trbovlje – kdo, kaj, kako?

Hostel Trbovlje se kljub svojem manjšem številu razpoložljivih sob ponaša z najrazličnejšim spektrom obiskovalcev, ki prihajajo s celega sveta. V letošnjem letu smo v hostlu zabeležili prihode gostov iz več kot 20 držav (Argentina, Belgija, Češka, Finska, Francija, Hrvaška, Slovaška, Madžarska, Kosovo, Irska, Italija, Makedonija, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Srbija, Španija, Švedska, Švica, Ukrajina, Vietnam itd.), skupaj so do letošnjega poletja ustvarili več kot 1500 nočitev, najpogosteje pa beležimo prihode gostov, ki so stari med 18 in 60 let. Ko se z gosti pogovarjamo, ugotavljamo, da v naše kraje prihajajo zaradi čudovite narave, pestrosti lokalnih kulturno-umetniških dogodkov, navdihujočih gorskih kolesarskih poti, nekaj je tudi takšnih, ki jim kri po žilah požene pogled proti dimniku Termoelektrarne in si ga želijo doživeti tudi od blizu, veliko je tudi festivalskih obiskovalcev in tistih, ki se v Zasavju ustavijo naključno, brez večjih pričakovanj in vedno odidejo naprej na pot popolnoma navdušeni nad našim mestom. Prebivalci Trbovelj in drugih krajev v okolici imajo po svetu tudi družinske člane, ki jih pogosto obiščejo in se za nočitev odločijo v našem hostlu. Goste največkrat zanima kulinarična ponudba v Trbovljah in okolici, ki je pestra, radi pa se udeležijo tudi pestrega kulturno-umetniškega dogajanja, ki se tako v zimskih kot poletnih mesecih dogaja v Zasavju.

V sklopu našega hostla gostom nudimo tri dvoposteljne sobe, ki so opremljeno z modernim pohištvom ter lastno kopalnico s straniščem, dvojni apartma s skupno kopalnico in kuhinjo, za tiste bolj pustolovske narave pa je na razpolago tudi večposteljna soba oz. dormitorij, kjer si gostje sobo delijo z drugimi popotniki iz najrazličnejših držav. Skupna kuhinja v hotelskem delu stavbe je stičišče vseh gostov, kjer si lahko sami pripravijo zajtrk, kosilo ali večerjo, prostora za shrambo je dovolj, poskrbljeno pa je tudi za tiste, ki si zaželijo okrepčila s pijačo in prigrizki v naši kavarni. V hostlu boste lahko srečali tudi naše Evropske prostovoljce ter udeležence najrazličnejših mladinskih izmenjav.

Odlična lokacija Hostla Trbovlje popotnikom omogoča dobro izhodiščno točko za izlete in obiske turističnih atrakcij po našem mestu in okolici, za kulinarične navdušence pa so v bližini tudi številne restavracije, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne brbončice.

V kolikor načrtujete obisk Trbovelj, vam je Hostel Trbovlje na razpolago za prenočitev.
Za rezervacije, dodatna vprašanja ter pripravo ponudb smo vam na voljo:

– Recepcija ZMŠT: 03 56 12 887 ali 03 56 12 883
– Booking ZMŠT: booking@zmst.si
www.zmst.si

Veselimo se snidenja z vami!

What's your reaction?
5KUL12LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.