Game master Benjamin Murn predstavlja – DUNGEONS & DRAGONS 

Ste si kdaj želeli zaigrati v svoji lastni pustolovski zgodbi?
Vam v življenju manjka malo avanture? Potem je igra Dungeons and dragons odlična priložnost za vas!
D&D je koperativna igra vlog, ki temelji na zgodbah, v katerih igralci prevzamejo vlogo junaka v svoji lastni pustolovski zgodbi.

Kako igrati? Enostavno. Vsak igralec ima svoj lik s čarobnimi sposobnostmi in veščinami, ki mu pomagajo premagati zlobneže zgodbe.
Game master Benjamin Murn vodi celotno zgodbo in igra vse like, s katerimi se igralci srečajo.

Igro Dungeons & Dragons lahko uporabijo organizacije in podjetja za učinkovit teambuilding, ki povezuje sodelavce – igralce s čarobnimi sposobnostmi.

Ekipe v svetu podjetij vodi strategija, v podjetju NevermoreDMing pa lahko pomagamo vaši ekipi uresničiti svoj potencial, tako, da prepoznamo vodstvene prednosti, ustvarjalnost in abstraktno razmišljanje naprej.
Če torej iščete kreativne načine, da iz svojih ljudi izvabite najboljše, vam lahko NevermoreDMing prav tukaj pomaga z facilitacijo dogodka Dungeons & Dragons teambuilding, ki ustreza vašim zahtevam. Ustvarimo lahko korporativne igre D&D, ki se oredotočajo na:

Strategijo, javno nastopanje in izražanje vaših idej, skupinsko delo, taktike in načrtovanja, improvizacija za ustvarjalna ponovna prebujanja, vodstvene spodobnosti, prepoznavanje skritih prednosti, premagovanje skritih slabosti, premagovanje nemogočih ovir (kako se spopasti s scenariji brez zmage), reševanje problemov…

Ste že slišali, da so ljudje govorili o igri vlog, kot je Dungeon and Dragons, in se spraševali o tem? Bi vi in vaši prijatelji radi poskusili igro, vendar nimate knjig, in ne poznate koga, ki igra?  No, ne iščite več! NevemoreDMing ima vse, kar potrebujete, da se odpravite na pot do avanture.

Lahko se preizkusite tudi s skupino prijateljev.
Ste končno prepričali svoje prijatelje, da se vam pridružijo v pustolovščini Dungeons & Dragons vendar nimate vodjo za igro? Ali  pa ste skupina novih igralcev, ki želijo raziskati najbolj ustvarjalno igro, ki ponuja svet?

Stranski učinki te atraktivne igre so lahko: okrepljeno ustvarjalno razmišljanje, boljše komunikacijske sposobnosti, spoznavanje novih prijateljev, sprostitev… Je tudi odličen način, da preživite čas na rojstnih dnevih, poslovnih dogodkih ter zabavah.

NevemoreDMing ima vse, kar potrebujete, da se odpravite na pot do avanture.
Za rezervacijo svoje pustolovščine piši na info@zmst.si.

Kakšen je vaš odziv?
6KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2022.