Foto natečaj “Poletje v mestu” 2021

FOTO NATEČAJ »Poletje v mestu« 2021

V Zavodu za mladino in šport spodbujamo vas, mlade, k aktivnemu preživljanju prostega časa in h kreativnemu izražanju in ustvarjanju, hkrati pa k sooblikovanju programa ZMŠT in izkoriščanju prostora, kadra in materialov za vašo osebnostno rast.

V luči tega vas vabimo k sodelovanju v foto natečaju »Poletje v mestu«, ki se bo izvajal od 13.7 do 20.8.2021 .

Kako izgleda poletje v tvojem mestu? Radi fotografirate? Rad imaš nove izzive?  V ZMŠT vam dajemo priložnost, da vse to združite.

Posnemite fotografijo na 5 različnih poletnih tem.  Ena tema na teden med 11.7  in 20.8.2021 .

Poletne teme so:

 1. Voda v mestu
 2. Poletje na asfaltu
 3. Najbolj vroč dan
 4. Poletna noč
 5. Slovo poletju

Natečaj bo potekal  med 13. 7.  in 20. 8. 2021  na IG profilu ZMŠT.

Vsak teden bo objavljena ena  izmed navedeni tem, udeležiš se tako da objaviš svojo fotografijo svojem IG profilu ter označiš ZMŠT in uporabljaš #zmstfotonatečaj2021

 Vaše fotografije bomo delili v INSTA STORY. Zavrnili pa bomo vse fotografije z žaljivo, nestrpno, sovražno, diskriminatorno, neprimerno vsebino. Posameznik lahko na natečaju sodeluje z eno fotografijo na teden.

Vse fotografije bodo razstavljene 31. 8. 2021 na strehi ZMŠT v sklopu festivala Rdeči revirji.

Osebne podatke prijavljenih bomo v skladu z Uredbo o varovanju osebnih podatkov hranili v ZMŠT in jih uporabili izključno za potrebe natečaja, hranili pa jih bomo tri leta. Ime in priimek avtorjev izdelkov bo javno objavljen na spletnih omrežjih ZMŠT.

Pogoji sodelovanja so:

 1. Natečaja se lahko udeležijo mladi med 15. in 29. letom starosti. Mladoletnim udeležencem natečaja starši podpišejo soglasje za udeležbo na natečaju.
 2. Natečaj poteka med 13. 7. in 20.8.2021 .
 3. Na natečaju lahko sodelujejo ljubiteljski fotografi. Z oddajo del udeleženci natečaja potrjujejo, da so avtorji fotografij in da se strinjajo s pravili in pogoji fotografskega natečaja.
 4. Fotografija mora biti avtorsko delo.
 5. Na lice fotografije ni dovoljeno dodajati podpisov in logotipov.
 6. Obdelava fotografij z računalniškimi programi je dovoljena v mejah, ko se s posegi ne vpliva na vsebino fotografije.
 7. Avtorji z udeležbo na natečaju dajejo soglasje, da lahko njihove fotografije z navedbo avtorstva objavimo na spletni strani Zavoda za mladino in Šport ter razširimo po lastnih kanalih obveščanja z namenom promocije (Instagram, Facebook).

 

What's your reaction?
5KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.