…letu, seveda! Komaj smo dobro odpraznovali, pa smo že čez polovico januarja. Ali smo si zastavili kopico novih ciljev? Morda zaobljub? Upam, da bodo semena, ki smo jih na ta način zasejali v svežo zemljo novega leta, hitro vzklila, rastla in se bohotila. Ter, seveda, obrodila bogat sad- vsaj tja nekam do decembra 2018, po našem setvenem koledarju.

No, ko smo se že podali v k

etijske vode, naj dodam še nekaj vrtičkarskih nasvetov, pravzaprav kar ”setveni koledar”, če vam, dragi bralci bloga in vsi sopotniki MCT življenja, to kaj pomaga, da bolje uspeva vam salata.

Skratka: negujte ideje! Imejte jih, sanjajte jih, razvijajte jih. Če ne veste, kam bi z njimi, jih pripeljite k nam v varstvo. Tu bomo vaše ideje skrbno namestili v toplo gredo. Skupaj jih bomo gnetli in oblikovali. Če jih boste kdaj pozabili zaliti, jih bomo zalili v vašem imenu. Skupaj jih bomo uresničevali, v dobri družbi je vsako delo lahko prav zabavno.

Kakšne ideje pa MCT sploh gosti v svoji topli gredi?

Pri nas so dobrodošle vse dobronamerne ideje (razvoj orožja za množično uničenje odpade, vse ostalo pa je ”okej”). Bi se družili? Si želite službe, dela ali zaposlitve? Imate dober recept za piškote, pa bi jih pekli v družbi vrstnikov? Imate bend, pa vas ni še nihče angažiral za nastop? Morda ste menager, ki še ni našel benda, ki bi ga zastopal? Si morda želite v tujino? Gledališče? Likovno izražanje? Bi delali kot prostovoljci? Inštruirali vrstnike? Se pošteno nasmejali? Pri nas prespali in počeli 1000 zabavnih reči? Ste v tem seznamu iskali kaj, česar nisem zapisala- pridete povedat, tudi TO je super ideja!

Ker pa se zavedamo, da iz majhnega raste veliko, smo za naše mlajše, bodoče MCTjevce odprli posebej njim namenjen ”prostor pod MCT” soncem. Mladim iz zadnjih treh razredov osnovne šole je namenjen Open klub prav vsak torek in petek od 14 do 18 ure.

Še ščepec španščine, saj nam tuji jeziki niso tuji: ¡Mi casa es tu casa!  Naša hiša je vaša, pridite, tu je dom za vse vas mlade in vaše ideje.

 

Kakšen je vaš odziv?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2023.