»A Mlada olimpijada letos bo?«

»Seveda bo! Morda le malce drugačna.« 😉
Vse od leta 2012 skupaj z mladimi za mlade v Mladinskem centru snujemo, oblikujemo in organiziramo sedaj že tradicionalno Mlado olimpijado. Ob koncu šolskega leta organiziramo športne turnirje v različnih športnih disciplinah. Ob koncu športnih turnirjev pa Mestni park spremenimo v Sejem športa, na katerem svoje delo in aktivnosti predstavijo številni zasavski športni klubi in društva.

Nad udeležbo mladih športnikov in navijačev na športnih turnirjih in Sejmu športa smo bili vedno navdušeni, saj ste mladi pokazali, da se radi športno udejstvujete ter razvijate športni duh. Hkrati pa so športno dogajanje vedno velikodušno podprli tudi lokalni podjetniki, gostinci in trgovci, za kar se jim iz srca zahvaljujemo.

Se ti morda zdi, kot da se poslavljamo? Ne, seveda ne!
Res pa je, da je športni festival Mlada olimpijada od leta 2012 do danes prerasel okvirje festivala, zato v letu 2019 uvajamo športni program Mlada olimpijada, z namenom, da bodo športni turnirji potekali preko celega leta, z viškom dogajanja ob koncu poletja oz. začetku novega šolskega leta.

Namen preoblikovanega športnega programa je dvig zavedanja pomena zdravega načina življenja in gibanja v lokalnem okolju med mladimi. Z aktivnostmi želimo doseči predvsem srednješolce in študente ter jih spodbuditi k rednim športnim aktivnostim na športnih turnirjih in s preventivnimi akcijami.

V letošnjem letu smo tako že izvedli turnir v namiznem tenisu v januarju, napovedujemo pa tudi turnir v dvoranski odbojki, ki bo v soboto, 20. aprila 2019, v športni dvorani OŠ Tončke Čeč. Prijave so že odprte in jih zbiramo do srede, 17. aprila 2019, do 12. ure preko e-pošte tanja.vozelj@mct.si ali osebno v kavarni Mladinskega centra Trbovlje. Vabljeni vsi mladi od blizu in daleč v starosti med 12. in 30. letom, da zberete ekipo šestih igralcev in se prijavite na turnir. Tudi tokrat najboljše ekipe čakajo privlačne nagrade. Prijavnice in soglasja mladoletnih udeležencev najdete spodaj na strani, če imate kakšno vprašanje, pa nas kar kontaktirajte.

Športen pozdrav!

[embeddoc url=”https://zmst.si/wp-content/uploads/2019/04/soglasje-staršev.docx” download=”all” viewer=”microsoft”] [embeddoc url=”https://zmst.si/wp-content/uploads/2019/04/prijavnica-za-ekipe.docx” download=”all” viewer=”microsoft”] [embeddoc url=”https://zmst.si/wp-content/uploads/2019/04/odbojka-pravila-igre.docx” download=”all” viewer=”microsoft”]
What's your reaction?
0KUL0LOVE IT0KR NEKI

ZMST.SI © 2024.